ERC farà l'acte de final de campanya del 10-N a Terrassa

La formació independentista celebrarà un gran míting a l'Auditori

La cúpula d'ERC en una imatge d'arxiu
La cúpula d'ERC en una imatge d'arxiu | Marc Puig
LaTorre
31 d'octubre del 2019
Esquerra Republicana de Catalunya ha anunciat que Terrassa serà l'escenari del seu acte de final de campanya de cara a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. Sota el lema "Tornarem més fortes", la formació independentista realitzarà l'acte el proper divendres 8 de novembre a l'auditori de Terrassa.

D'aquesta manera, ERC només farà aquest acte a la ciutat. Tanmateix, durant tota la setmana la formació tindrà parades als carrers egarencs enfocats a "denunciar la repressió i recaptar fons pels presos i les preses polítiques".

De fet, l'inici de campanya a Terrassa es fa aquest divendres 1 de novembre amb una trobada informal amb la militància. La cita és a les 12 hores al carrer Major amb Plaça Vella. La trobada comptarà amb la presència de les nostres regidores i regidors i de la Montse Font, que representarà a la nostra ciutat ocupant el número 16 a la llista electoral del Congrés.

Segons els Republicans, de cara a aquesta campanya, "els presos polítics no desapareixen dels cartells, pràcticament idèntics als dels comicis del passat abril, però el to canvia, se sumen noves reivindicacions com l'Amnistia i també varia la forma d'encarar el diàleg amb l'estat espanyol". En aquesta campanya, el partit substituirà la tradicional encartellada per un pica-pica de Castanyes el dia 1 de novembre, en què "s'hi podrà compartir amb la ciutadania les inquietuds per unes eleccions altre cop decisives".

La llista d'Esquerra Republicana de cara a aquestes eleccions comptarà amb presència egarenca, i és que Montse Font tornarà a repetir com a candidata d'ERC en el número 16 de la llista de la formació per Barcelona al Congrés.