Castellbisbal ultima la construcció de l'skatepark

L'Ajuntament ja ha presentat les esmenes que li va reclamar la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità de Barcelona

Parc de l'Ermita de Castellbisbal, adjacent al solar on es preveu construir-hi l'skatepark
Parc de l'Ermita de Castellbisbal, adjacent al solar on es preveu construir-hi l'skatepark | Google Street View
LaTorre
30 d'octubre del 2019
L'Ajuntament de Castellbisbal ja ha lliurat les esmenes que li reclamava la Comissió Territorial
d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità de Barcelona en relació amb la construcció d'un skatepark en uns terrenys adjacents al parc de l'Ermita.

L'òrgan supramunicipal va demanar la incorporació d'algunes modificacions i aclariments respecte al projecte inicial d'aquesta actuació. La causa principal d'aquest requeriment és que els terrenys on es preveu instal·lar aquest equipament estan qualificats de no urbanitzables i la Comissió en volia saber més detalls abans de prendre la decisió final.

Comptar amb el vistiplau de la Comissió Territorial Metropolitana és indispensable per poder contractar les obres d'aquest equipament. La resposta definitiva s'espera rebre durant la segona quinzena de novembre. Tan aviat com l'Ajuntament compti amb una resposta positiva, obrirà el concurs públic per contractar l'empresa constructora de l'skatepark, que començar unes obres que tindran un pressupost inicial de 235.000 euros.