Els residents, protagonistes de la 15a jornada d’actualització en pediatria

S'ha celebrat aquest dimarts a Terrassa

Imatge de la inauguració de la jornada de pediatria.
Imatge de la inauguració de la jornada de pediatria. | Cedida
Redacció
29 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:06h
Aquest dimarts 29 d'octubre, el servei de Pediatria l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha celebrat la quinzena jornada d’actualització en l’àrea pediàtrica, dirigida a pediatres, llevadores i infermeres de l’àrea pediàtrica, a metges de família d’aquesta àrea així com a residents de pediatria i medicina de família.

Es tracta d’una jornada coordinada pel Dr. Roger Garcia, cap del servei de Pediatria de l’HUMT i la Dra. Marta Garcia, adjunta al mateix servei. En la sessió han intervingut la Dra. Alícia Mirada i la Dra. Rosa Puigarnau, adjuntes del mateix servei i tutores de residents amb una breu explicació sobre el perquè de la temàtica de la jornada d’enguany.

Hi han participat més d’una vintena de professionals vinculats a l’Àrea Pediàtrica i els quals tenen un tret comú: tots ells han estat residents del servei de Pediatria de l’HUMT.
Amb un format de ponències breus s'han enviat missatges claus i aspectes rellevants en la recerca de diversos àmbits pediàtrics com la nutrició, la cirurgia, la cardiologia, la nefrologia, les cures pal·liatives o les urgències, entre molts d’altres.