Castells de vuit, a la Diada dels Castellers de Terrassa

Dissabte tindrà lloc l'actuació de vigília i diumenge al matí el Raval de Montserrat serà l'escenari de l'esperada Diada Castellera

Els Castellers de Terrassa en una actuació
Els Castellers de Terrassa en una actuació | Castellers de Terrassa
LaTorre
02 de novembre del 2019
El proper cap de setmana els Castellers de Terrassa celebraran la seva 15a Diada de colla. Hi ha actes programats tant per dissabte com per diumenge, i durant la setmana es prepararan per assegurar una bona actuació.

El dissabte 2 a la tarda, la colla blau turquesa farà la tradicional actuació de vigília a la Plaça Vella. A l'assaig hi estaran acompanyats pels Castellers de Sant Adrià del Besòs, Castellers del Prat de Llobregat i els Vailets de Terrassa, colles amb les que mantenen una gran relació i amb qui comparteixen diades castelleres durant la temporada.

Diumenge 3 al matí tindrà lloc el gran gruix de la celebració després de la prèvia de dissabte. A les 8 del matí les matinades despertaran als veïns a so de gralla des de la Plaça del Progrés. Després d'esmorzar, a les 11:30h es farà una petita cercavila de la Plaça Vella al Raval de Montserrat, on a les 12h tindrà lloc el plat gros del cap de setmana: la diada castellera, en què hi participaran els Bordegassos de Vilanova i la Colla Jove de Barcelona.

La colla amfitriona té com a objectiu descarregar complexos castells de vuit que ja van portar al setembre a la Diada d'Emili Miró. Amb els ànims amunt i jugant a casa, els Castellers s'han posat una meta majúscula que intentaran assolir en un any que segons la pròpia colla "s'ha hagut de fer front a baixes imprevistes i en el que el món casteller en general ha patit un volum de gent"