Quatre accidents de moto amb ferits durant el cap de setmana a Terrassa

Tots els implicats van ser traslladats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa amb pronòstic lleu

Ambulància del SEM
Ambulància del SEM | Adrià Costa
LaTorre
29 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:33h
Aquest cap de setmana, entre divendres i diumenge, el SEM va comptabilitzar fins a quatre accidents amb motos implicades i motoristes ferits a la ciutat de Terrassa. Tots van ser traslladats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa amb un pronòstic lleu.

Divendres van tenir lloc dos incidents amb motos implicades. El primer incident va ocórrer divendres a les 11h, quan un motorista va resultat ferit després de no respectar un semàfor en vermell a la cruïlla entre el Carrer de Dom Bosco i la Ronda de Ponent. Una ambulància va arribar al lloc dels fets per a assistir a la persona ferida i posteriorment va ser traslladada a l'Hospital Universitari.

 A les 19:20h de divendres, una moto va col·lidir amb un camió que estava realitzant treballs de càrrega i descàrrega a la carretera de Castellar, a l'alçada del carrer Ramón y Cajal. Una ambulància va traslladar al conductor del vehicle accidentat al mateix centre sanitari.

Dissabte a la tarda, cap a les 17:20h, una moto va patir una caiguda fortuïta en què el pilot posterior del vehicle va resultar ferit, fet pel qual va ser traslladat a l'Hospital Mútua Terrassa amb ferides de caràcter lleu. Els fets van ocórrer al carrer d'Alemanya a l'alçada de l'Avinguda del Vallès.

Ja per últim, diumenge a les 22:40 un motorista va resultar ferit després de ser agredit pel conductor d'un turisme en una discussió de trànsit a la plaça de l'Estació del Nord. Després de ser traslladat al centre sanitària terrassenc, el ferit va interposar una denúncia per agressió.

Consulta aquí la localització exacta dels 4 incidents