L’aparcament de l’estació de Vallparadís Universitat ampliarà horaris d’obertura a partir de desembre

La zona guanyarà 110 places els caps de de setmana i festius

El centre sanitari integrat dins l'estació de Vallparadís-Universitat
El centre sanitari integrat dins l'estació de Vallparadís-Universitat | MútuaTerrassa
LaTorre
28 d'octubre del 2019
L’aparcament, situat sota l’edifici de les noves consultes externes, a l’edifici de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Vallparadís Universitat, ampliarà els horaris a partir de l’1 de desembre. D’aquesta manera, la modificació permetrà que, com a mínim, coincideixi amb els horaris de FGC.
 
Això suposarà un guany de 110 places distribuïdes en tres plantes. Tot plegat, es tracta d'un acord entre l’Ajuntament de Terrassa i MútuaTerrassa, ja que des de la seva posada en marxa, al setembre de 2018 , només obre de dilluns a divendres.

Amb aquesta ampliació de l’horari es dona resposta a aquesta necessitat, tant de les persones usuàries de FGC els dissabtes,diumenges i festius, així com també es facilita l’assistència a actes culturals en equipaments de la zona, i l’accés a l’eix comercial a l’entorn de l’avinguda de acquard i del passeig del Comte d’Ègara.

Així mateix, s’incrementa l’oferta d’aparcament estratègic entorn la Zona de Baixes Emissions(ZBE), que s’està implantant actualment a la ciutat.