L'Ajuntament fomentarà la participació ciutadana als òrgans municipals

La proposta de Junts per Terrassa s'ha aprovat per unanimitat

Redacció
29 d'octubre del 2019
El ple municipal de Terrassa ha aprovat per unanimitat fomentar la participació ciutadana en els òrgans municipals. La proposta de Junts per Terrassa ha comptat amb el suport dels quatre partits restants del consistori. L'objectiu és aconseguir un major accés a la participació i assegurar que la ciutadania pugui expressar-se i ser escoltada en qualsevol presa de
decisió que pugui afectar-la.

El compromís passa per convocar la Comissió Política de Qualitat Democràtica abans de finalitzar aquest any, i de manera periòdica durant el mandat, per tal d’avançar en la millora de la qualitat democràtica a la ciutat.

També s'ha acordat que es convoqui la Comissió d’impuls i seguiment del Reglament de Participació Ciutadana, d’acord amb la disposició addicional segona del Reglament de Participació Ciutadana, abans de finalitzar aquest any.

La voluntat dels partits és fer-ne la difusió necessària d’aquest resum o esquema explicatiu per tal que arribi a tota la ciutadania (veïns i veïnes, entitats, persones jurídiques i col·lectius de la¡ ciutat).