ple municipal

Terrassa tindrà un servei de reutilització d'objectes en bon estat llençats a les deixalleries

La proposta de Junts per Terrassa s'ha aprovat per unanimitat al ple d'octubre

per LaTorre, 26 d'octubre de 2019 a les 14:00 |
Una deixalleria. | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple municipal del mes d'octubre ha aprovat, per unanimitat, una proposta de Junts per Terrassa per crear un nou servei de reciclatge a la ciutat. En concret, seria per objectes que la ciutadania hagi llençat a les deixalleries però que encara estan en bon estat.

La portaveu de JxT, Meritxell Lluís, ha apel·lat a les tres "R", Reduir, Reciclar i Reutilitzar" per defensar una proposta que busca estudiar la viabilitat de la proposta amb la participació dels membres de la Taula de prevenció i gestió de residus així com del Consell municipal de Medi Ambient per tirar-lo endavant.


Així, una vegada la normativa hagi estat adaptada, caldria iniciar una prova pilot d’aquest servei en una de les deixalleries municipals al maig del 2020 i dotar el projecte dels recursos i les eines informàtiques necessàries per poder donar aquest servei en el pressupost municipal pel 2020. Tots els cinc grups de l'Ajuntament de Terrassa hi han votat a favor.

 

Participació