La Casa Baumman oferirà cursos de música per a principiants

L'oferta inclourà tallers de curta durada tant en instruments com en tècniques de veu

LaTorre
24 d'octubre del 2019
Edifici de la Casa Baumann, on tindran lloc els cursos
Edifici de la Casa Baumann, on tindran lloc els cursos | Pau Moya
L'Associació per la Promoció Cultural Indirecte, que gestiona els Bucs Baumann des de 2013, ha anunciat que pròximament oferirà tallers d'iniciació musical per a persones majors de 16 anys. Segons l'organització, els cursos estan dirigits "a persones amb interès per aprendre les primeres nocions d'un instrument i fer una incursió musical introductòria". La metodologia és essencialment pràctica i no es requereix "cap coneixement teòric i pràctic previ".

En total s'oferiran 5 tallers diferents: bateria, baix, veu, guitarra elèctrica i guitarra acústica, i comptaran amb 8 lliçons, a una per setmana, en una extensió de dos mesos. En funció del taller, les places seran limitades entre 4 i 7 alumnes, i en alguns casos, hauran de portar el seu propi instrument.

Es tracta de tallers en grups reduïts, dinàmics i senzill, que pretenen introduir a les persones per "comprovar la connexió de la persona amb l'instrument". Un cop finalitzats els cursets, els alumnes interessats seran orientats sobre altres sortides acadèmiques que ofereix la ciutat a nivell musical. L'admissió de places es fa per estricte ordre de recepció de la pre-inscripció, i es podran fer fins a l'última setmana d'octubre. Les persones interessades hauran d'enviar un correu a l'adreça [email protected].