L'Àrea Metropolitana de Barcelona invertirà 150.000 euros en la millora del Parc de l'Ermita de Castellbisbal

L'actuació arriba per la incorporació de l'espai a la xarxa de parcs metropolitana

LaTorre
24 d'octubre del 2019
Entrada del parc
Entrada del parc | Google Street View
L'AMB (Area Metropolitana de Barcelona) ha anunciat que invertirà 150.000 euros amb l'objectiu d'efectuar l'adeqüació del Parc de l'Ermita de Castellbisbal. Actualment, l'organisme es troba redactant el projecte que, entre d'altres, inclou l'arranjament de la zona de grava que hi ha al final del parc, la recuperació de la pista poliesportiva per als usos originals, la incorporació d'una zona per a gossos i d'un mòdul de ludoteca ambiental.

Des del passat gener, aquest espai forma part de la xarxa de parcs metropolitana, i això comporta que sigui l'AMB qui s'encarregui de fer-ne la gestió integral (manteniment i accions de millora), com passa amb la resta de parcs integrats a la xarxa.

En aquest cas, les accions que es projecten per al parc de l'Ermita es fan contemplant la futura construcció de l'skatepark en uns terrenys adjacents per tal que tots dos equipaments es complementin. Per això, fins ara ja s'han adequat l'àrea de jocs infantils, la millora del paviment i la implementació de la senyalització.

L'Ajuntament de Castellbisbal treballara per a dinamitzar l'ús de l'espai, i per això preveu incorporar el parc al programa Activitats al parc que l'AMB duu a terme en parcs metropolitans. És per això que ja s'ha previst la instal·lació d'una ludoteca ambiental que rep el nom de Jugatecambiental. El consistori també vol utilitzar el parc com a eina per a la sensibilització i coneixement del medi.