política municipal

Sàmper (JxT) qualifica el programa de govern de ser «una autèntica presa de pèl»

El partit creu que les propostes són "inconcretes, sense pressupost ni calendari"

per Anna Mira , Terrassa, 23 d'octubre de 2019 a les 16:57 |
Miquel Sàmper i Meritxell Lluís en roda de premsa. | Anna Mira
El grup municipal de Junts per Terrassa (JxT) considera que el programa govern de la ciutat, presentat fa unes setmanes "és una carta als Reis". Així ho ha expressat la portaveu del partit, Meritxell Lluís, en roda de premsa, aquest dimecres al matí.

El partit assegura que està d'acord amb totes les propostes -178- que s'inclouen però considera que estan buides de contingut. "No tenen ni pressupost, ni indicadors, ni calendari", ha dit Lluís que ha afegit que és un programa "ambiciós i sense indicadors".


Per la seva banda, Miquel Sàmper ha estat encara més dur i l'ha qualificat d'una "autèntica presa de pèl". Igual que Lluís, Sàmper també ha criticat la falta de "capgirament" i de "canvi" que els partits van prometre.

"El nou govern només fa que crear llocs per parlar sense fer actuacions", ha criticat Sàmper que considera l'estratègia de Tot per Terrassa i ERC-MES "d'evitar controvèrsies per seguir governant". Els dos regidors han coincidit en demanar que es preguin mesures concretes i "valentes".

 

 

Participació