Cultura

L'exitosa companyia de teatre Okidok arriba a Terrassa amb el seu «Slips Inside»

L'obra ha estat representada més de 350 cops en una trentena de països i ha rebut premis internacionals

per LaTorre , Redacció, 22 d'octubre de 2019 a les 14:00 |
Escena de Okidok | Cedida
La companyia belga Okidok representarà el pròxim dissabte 26 d'octubre la seva obra Slips Inside, una de les seves obres més aclamades per la crítica. L'actuació tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cultural de Terrassa i comptarà amb números de mímica, acrobàcia i improvisació amb un to humorístic propi que asseguren una estona de riures pel públic.

Aquesta companyia, formada per Xavier Bouvier i Benoît Devos, va donar-se a conèixer anys enrere gràcies amb la seva obra de debut, Ha ha ha, representada més de 700 vegades arreu del món i encara en gira. Segons la crítica "transgredeixen tots els codis. El seu llenguatge i els seus números són impressionants, les seves expressions facials formidables".


Slips Inside és protagonitzada per Billy i Piotre, dos homes de cos escultural propulsats per les seves bogeries, pretensions i matusseria, en què hi regna la improvisació i el diàleg constant amb el públic. No hi ha so ni decoracions: només dos cossos, uns calçotets, dos barnussos i una àrea de joc. L'obra ha estat representada en més de 28 països, més de 350 cops, i ha acumulat premis de prestigi internacional, com el Premi Príncep Rainiero de Mónaco (1997) o el Gran Premi del Jurat al Festival de Clown de Milà (2009). Per a més informació.

 

Participació