L'exitosa companyia de teatre Okidok arriba a Terrassa amb el seu «Slips Inside»

L'obra ha estat representada més de 350 cops en una trentena de països i ha rebut premis internacionals

Escena de Okidok
Escena de Okidok | Cedida
LaTorre
22 d'octubre del 2019
La companyia belga Okidok representarà el pròxim dissabte 26 d'octubre la seva obra Slips Inside, una de les seves obres més aclamades per la crítica. L'actuació tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cultural de Terrassa i comptarà amb números de mímica, acrobàcia i improvisació amb un to humorístic propi que asseguren una estona de riures pel públic.

Aquesta companyia, formada per Xavier Bouvier i Benoît Devos, va donar-se a conèixer anys enrere gràcies amb la seva obra de debut, Ha ha ha, representada més de 700 vegades arreu del món i encara en gira. Segons la crítica "transgredeixen tots els codis. El seu llenguatge i els seus números són impressionants, les seves expressions facials formidables".

Slips Inside és protagonitzada per Billy i Piotre, dos homes de cos escultural propulsats per les seves bogeries, pretensions i matusseria, en què hi regna la improvisació i el diàleg constant amb el públic. No hi ha so ni decoracions: només dos cossos, uns calçotets, dos barnussos i una àrea de joc. L'obra ha estat representada en més de 28 països, més de 350 cops, i ha acumulat premis de prestigi internacional, com el Premi Príncep Rainiero de Mónaco (1997) o el Gran Premi del Jurat al Festival de Clown de Milà (2009). Per a més informació.