VÍDEOS Manifestació pacífica a la comissaria de la policia espanyola de Terrassa

Centenars de persones han recorregut els carrers de la ciutat en contra de la sentència

Protesta pacífica davant la comissaria de la policia espanyola de Terrassa.
Protesta pacífica davant la comissaria de la policia espanyola de Terrassa. | Anna Mira
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 23:53h
Centenars de persones s'han tornat a mobilitzar aquest vespre a Terrassa. Després dels tradicionals Cants per la Llibertat a l'Ajuntament de la ciutat, el CDR ha començat una manifestació pels carrers de Terrassa. Han recorregut el Raval de Montserrat, passat pel carrer de la Unió, el carrer Major, la plaça Vella i enfilant el carrer del Portal Nou han arribat al carrer Baldrich on es troba la comissaria de la policia espanyola.
 
Allà, i davant d'una forta presència policial tant de Mossos d'Esquadra com de policia espanyola, els manifestants han cridat "fora les forces d'ocupació", "no hi som totes, falten les preses", "llibertat presos i exiliats", o "els carrers seran sempre nostres".
 
En la convocatòria de l'acte, el CDR ha demanat als manifestants que portessin un llibre per fer "un club de lectura davant la propera biblioteca de la ciutat". Així, els manifestants s'han assegut al terra i han tret els seus llibres amb el lema "aquest edifici serà una biblioteca".

 
La concentració pacífica ha acabat amb el record dels presos condemnats, els exiliats i també els CDR empresonats el passat 23 de setembre, un minut de silenci i la crema de fotos del Rei Han anunciat també mobilitzacions per dijous a la tarda i divendres al matí, per la vaga general.