sentència 1-O

VÍDEOS Tallada la C-58 per segon dia consecutiu a Terrassa

Els manifestants han estat dues hores i mitja bloquejant el trànsit

per Anna Mira , Terrassa , 15 d'octubre de 2019 a les 23:40 |
Els manifestants tallant l'autopista C-58 a Terrassa per segon dia consecutiu. | Anna Mira
Unes 2.000 persones han tallat de nou l'autopista C-58 a Terrassa. És el segon dia consecutiu que es talla aquesta via d'accés a la ciutat, com a resposta a la sentència condemnatòria als presos independentistes. Aquest dimarts, ho han fet durant dues hores i mitja fins que han decidit desconvocar el tall, que s'ha desenvolupat sense incidents.
 

Els manifestants s'havien aplegat als peus dels jutjats de Terrassa on l'ANC i Òmnium havien convocat un acte amb espelmes de rebuig a la sentència. Durant l'acte, s'han llegit fragments de cartes i els al·legats finals dels presos al Tribunal Suprem. Un dels més aplaudits ha estat el text que ha llegit Meritxell Lluís, dona de Josep Rull.

Durant l'acte, centenars de persones han tallat l'accés i la sortida de Terrassa per la zona sud de la ciutat. En aquest moment, les entitats sobiranistes han anunciat que ells es desmarcaven del tall.

   
En finalitzar l'acte reivindicatiu, unes 2.000 persones han enfilat cap a l'autopista C-58 on l'han tallat en ambdós sentits de la marxa.
 
La presència policial ha estat mínima, amb dos vehicles de trànsit, un a cada banda de l'autopista. Alguns conductors molestos amb el tall s'han escridassat amb els manifestants, que han aixecat el tall a quarts d'onze de la nit.

   

 

 

Participació