La Cursa de les Ciutats organitza un entrenament gratuït previ a la carrera

La preparació tindrà lloc el proper dijous 17 i es farà pel mateix recorregut de la Cursa

Cursa contra el càncer de Pàncrees
Cursa contra el càncer de Pàncrees | JJVICO
LaTorre
15 d'octubre del 2019
La Cursa de les Ciutats organitza un entrenament gratuït previ a la carrera

La organització de Cursa de les Ciutats, que se celebrarà a Terrassà el proper diumenge 27 d'octubre, ha anunciat la celebració d'un entrenament gratuïts per "totes aquelles persones que vulguin participar-hi". A l'acte hi participaran els padrins d'aquesta edició, Anna Cos i Bartolomé Serrano (Jim) i s'hi mostrarà el circuit de la cursa.

L'entrenament tindrà lloc el dijous 17 d'octubre a les 19:00 amb un circuit (el mateix que la cursa) amb inici i arribada a la plaça Nova, pel que és una "bona oportunitat per a conèixer el recorregut de primera mà, ja que és apte per tots els públics".

Els participants comptaran amb avituallament sòlid i líquid, a més d'un petit obsequi per participar, el qual serà entregat al finalitzar l'acte. A més, si han de venir en cotxe tindran un preu especial al pàrquing del Vapor Gran de 2€/2 hores. Totes aquelles persones que vulguin participar-hi han d'inscriure's al correu chelo@asociacioncancerdepancreas.org.
Cal recordar que La Cursa de les Ciutats és 100% solidària, de manera que el preu de 10€ dels adults i els 5€ dels infants aniran a parar a projectes d'investigació sobre el càncer de pàncrees. La inscripció s'ha de fer per mitja de la web de la Cursa. http://www.carreracancerpancreas.es