Urbanisme

La urbanització del carrer Lluna de Castellbisbal avança amb la contractació de l'estudi geològic

El projecte, que portava anys encallat, avança finalment després de l'imprescindible vistiplau de la Generalitat

per LaTorre, 15 d'octubre de 2019 a les 12:29 |
Estat actual del Carrer de la Lluna. | GSV
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Castellbisbal ha anunciat que ja ha adjudicat el contracte per redactar l'estudi geotècnic, hidrogeològic i agronòmic del carrer de la Lluna del municipi. Els tècnic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona van sol•licitar fer-lo mesos enrere, i ara, se'ls hi ha aprovat. El projecte d'urbanització, que ha estat adjudicat a l'empresa TECSÒL, té un cost total previst de 13.670,58€.

Es tracta d'un estudi que inclou la realització de diversos sondejos i assajos així com la redacció d'informes geològics que oferiran dades dels sòls existents tant al carrer com al passatge de la Lluna: una informació que és necessària per acabar el projecte urbanístic d'aquest sector.


La urbanització del Carrer de la Lluna ha estat un dels projectes principals en què l'Ajuntament de Castellbisbal ha estat treballant durant el últims anys. Tanmateix no va ser fins l'any passat que es va superar un dels esculls principals del projecte: aconseguir que la Generalitat donés el vistiplau a una modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, que era imprescindible per poder urbanitzar la via en qüestió.

Aquesta aprovació del govern català va arribar el desembre de 2018 i, des de llavors, l'AMB treballa en la redacció del projecte d'urbanització amb l'objectiu que aquestes obres es puguin licitar al més aviat possible. 

 

Participació