FGC instal·larà taquilles per recollir paquets d'Amazon a l'Estació del Nord de Terrassa

Es pretén disminuir el tràfic i les emissions contaminants que generen els serveis de repartiment de paqueteria

Redacció
20 d'octubre del 2019
Els usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) podran rebre els productes que hagin adquirit a Amazon a diverses estacions de ferrocarrils, entre les quals hi haurà Terrassa.

Segons informa el diari 20minutos, l'empresa instal·larà taquilles a les estacions de Plaça Espanya, Plaça Catalunya, Muntaner i Reina Elisenda dins de la ciutat de Barcelona, i també a les parades de la UAB, l'avinguda Carrilet de l'Hospitalet, l'Estació del Nord de Terrassa, la de Rubí i la de Parc del Nord de Sabadell.

Cada estació comptarà amb unes 80 taquilles. Amazon enviarà a l'usuari un codi de recollida que li permetrà obrir la taquilla on s'ha dipositat el seu paquet, i hi haurà un termini d'uns dies per recollir-lo. 

L'aposta d'FGC és contribuir a la disminució del tràfic i les emissions contaminants que generen els serveis de repartiment de paqueteria, tal com va explicar el seu president, Ricard Font. La idea d'Amazon és que aquest servei comenci a funcionar abans del Blak Friday i la campanya de compres de Nadal.