FGC instal·larà taquilles per recollir paquets d'Amazon a l'Estació del Nord de Terrassa

Es pretén disminuir el tràfic i les emissions contaminants que generen els serveis de repartiment de paqueteria

Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:45h
Els usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) podran rebre els productes que hagin adquirit a Amazon a diverses estacions de ferrocarrils, entre les quals hi haurà Terrassa.

Segons informa el diari 20minutos, l'empresa instal·larà taquilles a les estacions de Plaça Espanya, Plaça Catalunya, Muntaner i Reina Elisenda dins de la ciutat de Barcelona, i també a les parades de la UAB, l'avinguda Carrilet de l'Hospitalet, l'Estació del Nord de Terrassa, la de Rubí i la de Parc del Nord de Sabadell.

Cada estació comptarà amb unes 80 taquilles. Amazon enviarà a l'usuari un codi de recollida que li permetrà obrir la taquilla on s'ha dipositat el seu paquet, i hi haurà un termini d'uns dies per recollir-lo. 

L'aposta d'FGC és contribuir a la disminució del tràfic i les emissions contaminants que generen els serveis de repartiment de paqueteria, tal com va explicar el seu president, Ricard Font. La idea d'Amazon és que aquest servei comenci a funcionar abans del Blak Friday i la campanya de compres de Nadal.