El PSC Terrassa espera que «la sentència sigui el final d'una etapa»

Alfredo Vega diu que "no hauria d'haver hagut mai una sentència perquè és un problema polític"

14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:32h
El portaveu del Partit Socialista de Terrassa i exalcalde de la ciutat, Alfredo Vega, considera que la sentència del Tribunal Suprem que condemna als presos independentistes ha de ser "el final d'una etapa". Vega ha recordat que "la sentència ha estat per unanimitat" i que "s'han d'acatar tot i que són opinables i recurribles".

El cap de l'oposició ha expressat també que "no hauria d'haver hagut mai una sentència perquè és un problema polític" i ha insistit amb la idea que "esperem que partir d'avui s'obri una nova etapa de diàleg i de respecte a la llei per recuperar la convivència i el respecte a la llei".

Vega també ha volgut tenir un record per "l'excompany implicat, Josep Rull" a qui li ha volgut fer arribar "tot l'escalf i força". 

En la Junta de Portaveus extraordinària que ha celebrat aquest matí a l'Ajuntament, s'ha decidit paralitzar l'agenda institucional, un fet que no comparteixen els socialistes que consideren que "tenim l'obligació d'abordar els problemes de la ciutadania al mateix temps que la gent es pugui manifestar. És possible tot", ha dit.