VÍDEO La neboda de Rull: «Si us plau, seguiu lluitant, seguiu treballant i seguiu persistint»

El Suprem imposa una pena de presó de 10 anys i sis mesos a Josep Rull per sedició

14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:57h
La sentència condemnatòria als presos independentistes ha fet mobilitzar ciutadans de terrassa que han anat aquest matí a les portes de l'Ajuntament per mostrar el seu rebuig a la sentència del procés que ha condemnat a 10 anys i sis mesos de presó al conciutadà, Josep Rull.

La seva neboda i advocada, Elisabet Garcia Rull, s'ha volgut dirigir a les persones concentrades davant de l'ajuntament terrassenc per donar-los les gràcies i els ha demanat "si us plau, seguiu lluitant, seguiu treballant i seguiu persistint sempre des del pacifisme".

Garcia ha explicat que ahir, diumenge 13 d'octubre, van anar a veure a Rull amb un bis a bis familiar. Hi va anar també la seva àvia, i mare de Rull, de 86 anys. "En nom de tota la família volia donar-vos les gràcies".

La neboda de Rull ha explicat que "aquest matí li he dit a la meva àvia que seria les seves cames per sortir al carrer i cridar però quan torni a casa li diré que hi ha milers de persones al carrer donant-li escalf, que no estan sols". "Recordeu, la seva sentència és la de tots els que vam anar a votar l'1 d'octubre", ha finalitzat Garcia.