SORTEIG Crea Dance Company presenta el «Rèquiem» de Mozart amb música en directe

NacióDigital sorteja una entrada doble per assistir a aquesta creació de Maria Rovira, amb orquestra, cor i solistes en directe el dissabte, 19 d'octubre, a les 20:00 al Centre Cultural Terrassa

NacióDigital
10 d'octubre del 2019
Crea Dance Company presenta el «Rèquiem» de Mozart
Crea Dance Company presenta el «Rèquiem» de Mozart | Centre Cultural Terrassa
Una de les grans obres musicals clàssiques de tots els temps pren forma i moviment amb la darrera creació de Maria Rovira. Després del gran èxit de l'any passat amb Carmina Burana, Crea Dance Company torna, en aquesta ocasió amb el Rèquiem de Mozart. Una dansa plena d'al·legories a la vida i la mort acompanyada de música en directe amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i les veus de la Coral Cantiga i el Cor Montserrat, a més dels solistes. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per assistir al Rèquiemde Crea Dance Company by Maria Rovira el dissabte, 19 d'octubre, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa. Tens temps per inscriure't al sorteig fins divendres 11 d'octubre a les 10:00, i pots fer-ho aquí:



Rèquiem
Companyia: Crea Dance Company by Maria Rovira
Dia i hora: Dissabte, 19 d'octubre, a les 20:00
Lloc: Centre Cultural Terrassa

Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres 11 d'octubre a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.