Boladeras: «No em sembla ètic que Terrassa contracti una obra de teatre on surti la regidora de cultura»

L'actriu i regidora terrassenca estrena "La Rambla de les floristes" aquest dijous 10 d'octubre al TNC

Rosa Boladeras al Teatre Principal de Terrassa
Rosa Boladeras al Teatre Principal de Terrassa | A.M
LaTorre
10 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:01h


La número dos de Tot per Terrassa (TxT) i regidora de cultura de Terrassa, Rosa Boladeras, és la protagonista del cap de cartell de la nova temporada del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Boladeras està al capdavant de "La rambla de les floristes", on catorze professionals interpreten el text de Josep Maria de Segarra, revisat pel director Jordi Prat i Coll.

L'obra s'estrena aquest dijous 10 d'octubre i després farà gira per Catalunya però no trepitjarà escenaris terrassencs perquè segons Boladeras "no em sembla ètic que el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) contracti una obra de teatre on surti jo" -regidora de cultura-. La número dos de TxT, ho ha dit en una entrevista als Matins de TV3.

Per Boladeras, el seu pas per la política serà "com a mínim d'una legislatura". La regidora de cultura assegura que "dues legislatures van més bé perquè hi ha projectes que necessiten més temps". L'actriu ha explicat que s'ha implicat en política "per ganes de fer la revolució".

"Culturalment hi ha molta feina a fer a Terrassa i a tot el país perquè no som un país que tracti la cultura amb la importància que té", argumenta Boladeras qui assegura que "la mateixa gent de la cultura no som capaços de reconèixer el seu valor".

Actualment l'ajuntament de Terrassa està treballant amb els pressupostos i les ordenances pel 2020 i segons Boladeras "estem tirant endavant perquè som un partit que comença de zero".

En relació als resultats històrics que va obtenir TxT amb Jordi Ballart al capdavant a Terrassa, Boladeras consdiera que la clau de l'èxit va ser que "vam fer una llista molt transversal, no va ser una llista política". "Normalment els partits tenen l'aparell que marca les llistes i que nosaltres per sort no tenim". Amb tot l'actriu admet que "és dur compaginar" la tasca política amb la feina d'actriu però que està molt orgullosa de la feina que estan fent.