L'equip de Dídac Cobacho es va imposar per 9 a 5 al Dinamo de Tbilisi

L'equip de waterpolo masculí durant el partit de Champions.
L'equip de waterpolo masculí durant el partit de Champions. | CNT
10 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:02h
L'equip de waterpolo masculí del Club Natació Terrassa (CNT) ha tingut la millor arrencada possible a la Champions. Els de Dídac Cobacho han debutat a la lliga europea imposant-se per 9 a 5 al Dinamo de Tbilisi en un partit a l'Anella Olímpica.

Els egarencs han arribat al descans de la màxima competició europea amb 7 gols a 3. Els màxims golejadors de l'equip vallesà han estat Bernat Sanahuja i Sergi Mora, amb tres gols cada un. Els de terrassa van fer una demostració de determinació i de disciplina defensiva. Un parcial de 6 a 2 en el segon quart va posar el partit coll avall, un matx que tindrà un lloc de privilegi en l’àlbum de records de l’entitat.

El partit va arrencar amb molt respecte per part d’ambdues parts. El tècnic local havia advertit en la prèvia que calia aturar l’inici de matx dels georgians. I el guió es va complir, tot i la diana al minut i mig de joc de Baraldi des de la boia.

Els egarencs es van refer de seguida i, de la mà d’un inspirat Sergi Mora, autor de tres dianes, van empatar a un. En el segon període, el CN Terrassa va sumar efectivitat ofensiva a l’excel·lència defensiva i va encadenar un parcial de 6 a 2 que va esdevenir decisiu. Després d’un primer quart de certa prudència, els de Dídac Cobacho van obrir l’aixeta en atac. Un llançament precís de Bernat Sanahuja va posar per davant els locals, diana que va rebre rèplica immediata del poderós Baraldi des de la línia de dos metres.

Els egarencs van encetar un parcial de 3 a 0 també des de la boia, a través de Víctor Gutiérrez, que va aprofitar una bona passada de Ricard Alarcón. Tot seguit, Mora va prendre el relleu i, amb dues dianes consecutives, va enfilar l’electrònic fins al 5 a 2. Rurua, en home de més, va aturar momentàniament la sagnia, ja que, en el minut previ al descans, un penal
convertit per Barroso i una nova fuetada de Sanahuja van ampliar la renda local (7-3).

A la represa, els egarencs van gestionar a la perfecció l’avantatge adquirit a partit d’una defensa de manual. En el tercer període, tot i no marcar, només van encaixar un gol de Vapenski en home de més. En els últims vuit minuts, els de Dídac Cobacho van mantenir el control sense patiment. Barroso, de nou de penal, va marcar el 8 a 4 només començar el darrer quart. A quatre minuts del final, el Dinamo Tbilisi es va apropar per mitjà de Tsrepulia en home de més. Però els georgians no van passar d’aquí. Sanahuja, de penal, va anotar el 9 a 5 definitiu i va certificar una victòria de molts quirats.