Sense Sal publica el videoclip de «La Sortida» amb la presència de Miki Nuñez

La col·laboració entre grup i cantant terrassencs ja havia situat el tema entre els èxits més populars de l'estiu

Els terrassencs Sense Sal.
Els terrassencs Sense Sal. | Cedida / Blanca Uroz
Redacció
08 d'octubre del 2019
Actualitzat el 09 d'octubre a les 9:35h
El grup terrassenc Sense Sal ha tret finalment a la llum el videoclip de la cançó La Sortida feat. Miki Nuñez. La col·laboració entre cantants terrassencs ha estat un èxit i ha convertit la cançó en una de les cançons més escoltades d'aquest últim estiu.

El videoclip va ser produït per la productora El Cocu i conté imatges del concert que el grup va oferir el 22 de setembre a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona amb motiu de les Festes de la Mercè.

A més, Sense Sal va fer una crida a les xarxes socials perquè els seguidors es gravessin amb el mòbil durant l'actuació, de manera que en el videoclip es combinen les imatges del directe amb la gravació del mateix públic cantant 'La Sortida' en primer pla. El videoclip d'aquesta versió surt 5 mesos després de la sortida de l'oficial, que va veure la llum el passat mes d'abril.

La cançó La Sortida compta ja amb prop de mig milió de reproduccions a Spotify i a la plataforma YouTube, el videoclip de la col·laboració amb l'exmembre d'OT s'aproxima a les 60.000 reproduccions. Mentrestant, el grup continua amb la gira de concerts que els va portar a Sant Cugat el passat dissabte 5 d'octubre.

Miki Nuñez, per la seva banda, es troba immers en plena gira del seu disc Amuza, el qual està fent sonar en sales de tota Espanya. Els pròxims concerts del jove artista a Catalunya estan programats pel 23 de novembre a la Sala La Mirona de Salt i el 10 de gener a la Sala Bikini de Barcelona.