El Cinema Catalunya de Terrassa se suma a l’estrena mundial del nou concert de Metallica

La projecció amb l'Orquestra Simfònica de San Francisco es fa aquest dimecres 9 d'octubre a les 21.45 h

Redacció
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:41h
Els fans de Metallica tenen l'oportunitat de veure aquesta mítica banda de heavy-metal a Terrassa. La cita és aquest dimecres 9 d'ocubre a les 21.45 h al Cinema Catalunya de la ciutat que projectarà l'estrena mundial de S&M2, un espectacle audiovisual que ofereix els millors moments del retrobament entre Metallica i l'orquestra Simfònica de San Francisco.

Durant dues hores i mitja, les cançons d'aquest cèlebre grup nord-americà sonaran amb la màxima qualitat a la Sala 1 de l'emblemàtic cinema terrassenc. Es tracta, doncs, d'una estrena cinematogràfica que inclourà tant els clàssics de l'àlbum original S&M, del 1999, com també versions simfòniques de noves cançons.

L'espectacle, gravat el 6 i el 8 de setembre d'aquest any al Chase Center de San Francisco, commemora el 20è aniversari del primer àlbum que Metallica i la Simfònica van enregistrar junts.

Aquell recordat S&M es va publicar el novembre del 1999, amb un total de 21 clàssics de Metallica acompanyats per l'orquestra californiana. Ara, els dos conjunts musicals s'han retrobat dues dècades després per celebrar un concert que es podrà veure a la gran pantalla en una única sessió. D'aquesta manera, milions de fans de tot el món tindran l'oportunitat de gaudir de l'espectacle al màxim detall.

Les entrades estan a la venda a través del portal del cinema i també es poden adquirir a la taquilla del mateix Cinema Catalunya, ubicat al número 9 del carrer de Sant Pere. D'aquesta manera, l'equipament del centre de la ciutat fa una aposta especial, proposant un espectacle singular, en la seva línia d'arribar cada cop a un major nombre de públic de totes les edats. Cal recordar també que la Sala 1 té una capacitat total de 396 espectadors, així que per tal de facilitar la tramitació de la venda d'entrades, es recomana adquirir-les amb antelació.