Dues alcoholèmies positives la matinada de dissabte a Terrassa

Redacció
08 d'octubre del 2019
El passat cap de setmana la Policia Municipal de Terrassa ha tornat a aturar conductors que havien begut alcohol abans d'agafar el cotxe. Amb poca estona de diferència, la matinada de dissabte, es van registrar dues alcoholèmies positives a la ciutat.

En concret, una va ser 3.45 h de dissabte, al carrer de Còrdova, a l’alçada del carrer de Jaén, quan agents de la Policia Municipal van aturar un vehicle i van observar en el conductor mostres de trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

Se li va realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,56 mg/l d’aire expirat. Els agents van traslladar al conductor a Prefectura per fer-li les proves de contrast, amb resultats positius de 0,47 i 0,43 mg/l. Per aquest motiu, es va fer denúncia administrativa.

Més tard, a les 5.30 h, al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer d’Emili Badiella, una patrulla de la Policia Municipal va observar la conducció erràtica d’un vehicle. En aquest cas, els agents també van aturar el vehicle i li van realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia al conductor, amb un resultat positiu de 0,44 mg/l d’aire expirat. Els agents van traslladar al conductor a Prefectura per fer les proves de contrast, amb resultats positius de 0,40 i 0,41 mg/l. Es va fer denúncia administrativa.