La necròpsia determinarà la identitat de l'home trobat mort al nord de Sabadell

La víctima és una persona gran i estava en avançat estat de descomposició

Zona boscosa aproximada on s'ha trobat l'home
Zona boscosa aproximada on s'ha trobat l'home | GoogleMaps
NacióSabadell
07 d'octubre del 2019
Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que ha estat localitzat aquest diumenge a la tarda en una zona boscosa situada entre els barris de Can Llong i La Roureda de Sabadell. Es tracta d'un home gran que ha estat trobat en avançat estat de descomposició, segons han confirmat fonts del cos a NacióSabadell.

Ara, fonts del cos apunten que no s'ha pogut confirmar amb tota certesa la identitat de l'home, motiu pel qual caldrà esperar les anàlisis. Al marge de la identificació que duia a sobre i de la roba que vestia, serà necessari obtenir les proves de la necròpsia que li practicaran, i que pot trigar dies en donar resultats.

Concretament, la necròpsia és un procediment que se segueix per analitzar el cos tant externament com internament. L'objectiu passa per intentar verificar la identitat del subjecte a examinar, a la vegada que esbrinar les causes de la mort, si va ser provocada o natural.

Si bé és cert que la descripció s'ajusta a la d'un home que va desaparèixer a principis de setembre al barri de La Roureda, els Mossos d'Esquadra no han volgut confirmar que es tracta de la mateixa persona. Fonts consultades apunten que es podria tractar de la mateixa persona, però no s'ha verificat per la via oficial.

El cos el van trobar uns veïns que passejaven per una zona boscosa propera a la plaça Granollers pels volts de les 17.45 hores d'aquest diumenge. En localitzar el cos, van avisar ràpidament la policia, que es va desplaçar fins el lloc per dur a terme les tasques de rescat i aixecament del cos.