El festival Petits Camaleons tanca la vuitena edició amb més de 8.000 assistents

Nou espais de Sant Cugat acullen un centenar de concerts de més de 40 grups

Redacció
07 d'octubre del 2019
Oques Grasses ha tancat els concerts de diumenge
Oques Grasses ha tancat els concerts de diumenge | Albert Segura
El festival Petits Camaleons ha posat punt final aquest diumenge a la seva vuitena edició amb una assistència d'unes 8.400 persones. Sant Cugat ha tornat a ser l'escenari del festival, que ha omplert de públic infantil fins a nou espais de la ciutat amb un centenar de concerts de més de 40 grups.

Els Pets, Oques Grasses, Buhos, Joan Dausà, Lildami o Doctor Prats són alguns dels artistes que han actuat durant aquests tres dies, que han venut més d'un 95% de les entrades, amb un preu mitjà de 13,80 euros. L'espai informatiu del festival ha rebut més de mil consultes, i a la zona Dana Body Art, un centenar d'infants han pogut pintar-se la cara.


D'altra banda, unes 250 persones han dormit a l'hotel Sant Cugat durant el cap de setmana i s'hi ha servit més de 400 menús. En total, aquest any el festival ha contractat unes 200 persones, i ja escalfa motors per la pròxima edició, el 3 i 4 d'octubre del 2020.

El director artístic del Petits Camaleons, Albert Puig, va atribuir aquest dissabte l'alta participació de la vuitena edició al temps que ha fet aquests dies, a l'interès creixent del festival a través del boca-orella i al nivell de les actuacions artístiques. "Hem de millorar segurament el tema dels concerts de nadons perquè cada vegada en són més", va afegir.