FOTOS Montse Estany guanya la Cursa de les Dones de Terrassa

Nou rècord de participació en aquesta sisena edició de la cursa Eva- Diari Sport amb 2.650 inscripcions oficials

Cursa de les Dones de Terrassa.
Cursa de les Dones de Terrassa. | Badia Casanova BCF
Redacció
07 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:33h
Montse Estany ha estat la primera de les dones en creuar la línia de meta amb 18 minuts i 19 segons. Més de 2.000 persones han corregut, aquest diumenge, els 5km de la ja tradicional Cursa de les Dones de la ciutat. Estany ha estat seguida per Inna Lebedieva amb 18.50 min i Mònica Crisol amb 20 min.

Els carrers del centre de la ciutat de Terrassa es van tenyir de rosa, color oficial de la samarreta de la cursa, en la celebració de la sisena edició de la cursa de les dones Terrassa, "Eva - Diari Sport", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT). Cursa que torna a superar-se quant a participació.

Més de 2.700 persones van prendre la sortida en aquesta sisena edició,2.550 inscrites oficialment, 100 fora de termini i la resta van participar sense dorsal. La darrera edició d'aquesta prova va comptar amb una inscripció oficial de 2.300 atletes i una participació aproximada de 2.500.

Ambient festiu i reivindicatiu el que es va viure ahir a Terrassa amb la celebració de la sisena edició de la cursa de les dones Terrassa, "EVA-Diari Sport" on la dona prenia el protagonisme disputant la seva cursa. Atletes de totes les edats van prendre la sortida d'una cursa que pretén incentivar la participació femenina en les diferents curses atlètiques que s'organitzen.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín; i del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno; ha donat aquest matí la sortida de la 6a edició de la Cursa de les Dones a Terrassa, la Cursa EVA – Diari Sport, darrera prova puntuable, en categoria femenina, del circuit de curses Activa’t 2019, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa.

Des de la primera edició, la cursa ha experimentat un creixement a tenir en compte pel que fa al número de participants. L'objectiu de la cura és promoure la participació femenina en les activitats atlètiques. Consulta aquí els resultats de la cursa.
 

Entrega de premis de la Cursa de les Dones. Foto: Badia Casanova BCF
 

Tret de sortida de la Cursa de les Dones. Foto: Badia Casanova BCF

 

Cursa de les Dones de Terrassa. Foto: Cedida

 

Cursa de les Dones de Terrassa. Foto: Cedida