sostenibilitat

MútuaTerrassa incorpora tres vehicles elèctrics per atenció domiciliària

S'uneix als automòbils que des de principis d'any ja s'estan utilitzant

per NacióDigital , 4 d'octubre de 2019 a les 17:00 |
El nou vehicle elèctric | HUMT
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha incorporat recentment tres vehicles elèctrics per als serveis d’Atenció Domiciliària, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Els nous turismes circulen per l’àrea d’influència -Terrassa, Sant Cugat, Rubí, Viladecavalls, Matadepera i Sabadell- un total de 12 hores diàries (entre les 8 i les 20 hores) i fan, de mitjana, al voltant d’una quarantena d’atencions diàries.

Els nous automòbils substitueixen als vehicles de combustió convencionals de l’anterior flota i s’han incorporat en el marc del compromís social de MútuaTerrassa en termes de sostenibilitat i el medi ambient. D'aquesta manera, es redueix a zero les emissions de partícules contaminants i contribuieix a la reducció de la contaminació acústica.


A més, la nova flota també podrà gaudir de bonificacions de fins al 100% en els peatges o de la gratuïtat en determinades zones d’aparcament. L’entitat està adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact) des de l’any 2009 i en conseqüència compta amb una llarga trajectòria de compromís i implicació amb la societat. 

Els tres vehicles s’afegeixen al que des de principis d’any està emprant Axioma Solucions -empresa de l’entitat especialitzada en solucions integrals i serveis de suport sanitari-. 

 

Participació