La Síndica de Greuges demana a l'Ajuntament que implementi els compromisos a Ca n'Anglada

Redacció
07 d'octubre del 2019
La Síndica de Greuges de Terrassa, Isabel Marquès, demana a l'Ajuntament que implementi el projecte de futur del barri de Ca n’Anglada. "Ha de ser una realitat", assegura la Síndica. En un text de la Sindicatura, Marquès recorda que el ple municipal del passat 28 de juny, es va aprovar per unanimitat "la necessitat prioritària del barri per a la ciutat i la seva execució immediata".

Actualment al barri hi ha 7 projectes aprovats per l’esmentada Taula, tots ells en diferents estats o fases d’execució. "Cal trobar solucions reals a les problemàtiques existents a la ciutat de Terrassa", i la Síndica assegura que defensarà la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat que l’Ajuntament de Terrassa es va adherir l’any 2000.

El passat mes d’agost es va iniciar un període de sis mesos d’espera i observació de les accions de l’Ajuntament de Terrassa sobre l’execució dels projectes aprovats en el Plenari Municipal per a la millora de Ca n’Anglada.

Per la Síndica, "a banda de conèixer l’estat de realització de tots els projectes iniciats, també coneixerem la despesa ordinària efectuada pels diferents departaments responsables al llarg de 2019 i la previsió pressupostària pel 2020".

Per a l’any vinent, l’Ajuntament de Terrassa estudia la possibilitat de dotar una partida pressupostària, la renovació de la comissió política, la comissió tècnica i la Taula del projecte Futur de Ca n’Anglada 2030.