Tot a punt per a la Cursa de les Dones de Terrassa

Aquesta serà la sisena edició i l'organització preveu mantenir les altes xifres de participació

Redacció
05 d'octubre del 2019
Aquest diumenge 6 d'octubre Terrassa acollirà per sisè any consecutiu la ja tradicional Cursa de les Dones de la ciutat. El tret de sortida del recorregut de 5 km es donarà a les 11.00 h. L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa n'és l'organitzador i compta amb la col·laboració del diari esportiu Sport. L'objectiu de la cura és promoure la participació femenina en les activitats atlètiques.

Des de la primera edició, la cursa ha experimentat un creixement a tenir en compte pel que fa al número de participants: a poques hores del tancament del dimecres 2 d'octubre, més de 2.000 persones ja han formalitzat la seva participació, pel que s'espera mantenir-se en nivells comparables a altres edicions.

Aquesta és la cursa culminant del circuit Activa't, una competició formada per 11 curses de diferents longituds celebrades a Terrassa des del gener d'aquest any. A falta de la celebració d'aquesta ultima prova, Patricia Rodriguez lidera el circuit.

Feminista i solidària

A més, una part dels 12€ de la inscripció per participant anirà destinada com a donatiu a la Fundació Oncolliga, que vetlla per el benestar i la qualitat de vida de les persones que pateixen càncers com i també dels seus familiars. Val a dir que la Fundació ja participa freqüentment en les activitats organitzades per la Mitja Marató de Terrassa, les quals recolza amb voluntaris que hi duen a terme diferents tasques de suport.

Pels i les participants

La inscripció a la prova té un valor de 12 € pels participants, els quals rebran una samarreta de record. La recollida de dorsals es podrà efectuar a la botiga Decathlon de Terrassa, divendres 4 de 18 a 22 hores i dissabte 5 de 10 a 20 h.