Castellbisbal invertirà 250.000 euros en millores d'espais i edificis municipals

El ple també va aprovar els tràmits per l'ampliació del CAP

Redacció
04 d'octubre del 2019
Ple municipal de setembre de Castellbisbal.
Ple municipal de setembre de Castellbisbal. | Cedida / Aleix Mateu Falguera
Castellbisbal ha aprovat en el ple municipal de setembre destinar 257.978 euros del romanent de tresoreria del pressupost d’enguany a fer noves inversions al municipi.En concret, es destinaran cobrir les necessitats de crèdit d’algunes partides municipals entre les quals destaquen l’ampliació del servei de neteja viària i jardineria del nou camí que va fins a l’estació de RENFE, una nova climatització per als vestidors del pavelló de l’Illa Esportiva o la realització d’estudis d’impacte acústic a diferents espais exteriors del municipi.

La modificació pressupostària ha comptat amb els vots a favor de tots els grups a excepció de la CUP, que es va abstenir.

Projectes i inversions

- 70.000 euros: Per a la instal·lació d’una nova climatització als vestidors del pavelló de l’Illa Esportiva.
- 40.000 euros: Per ampliar el servei de neteja viària i jardineria a zones com el nou camí que va fins a l’estació de RENFE i altres espais verds de fora del nucli urbà.
- 15.000 euros: Per invertir en un sistema de seguretat amb càmeres a l’Illa Esportiva.
- 15.00 euros:  Per invertir en la instal·lació d’un quadre elèctric a la plaça Lluís Companys per quan es facin actes públics.
11.200 euros: Per la realització d’estudis d’impacte acústic a cinc punts del municipi on s’han detectat molèsties per soroll entre el veïnat quan es programen activitats.

Un pas més en l’ampliació del CAP

El ple també va aprovar definitivament la modificació del Pla Especial Urbanístic que ha de permetre la construcció d’un nou edifici als terrenys del costat del CAP Dr. Joan Planas amb què s’ampliaran els serveis i l’espai de l’actual equipament sanitari. En aquest cas, la CUP també s'hi va abstenir.

En canvi, tots els partits van aprovar per unanimitat la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) amb què s’han adequat les condicions d’edificacions i usos en la zona industrial per facilitar la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les empreses i treure les restriccions de volumetria i activitats industrials a les quals estaven sotmeses si volien col·locar-les a les seves parcel·les.