Tres accidents de patinet elèctric en un matí a Terrassa

En els tres casos els conductors van haver de ser traslladats a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa

LaTorre
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:08h
Dimarts 1 d'octubre Terrassa va ser l'escenari de fins a tres accidents en patinet elèctric. Els tres incidents van tenir lloc en la franja matinal, des de primera hora i fins al migdia. En els tres casos, el conductor va haver de ser traslladat a l'Hospital Mútua de Terrassa.

El primer accident va tenir lloc a les 6.52 h, quan el 112 va rebre l'avís que una persona havia caigut després de perdre el control del seu patinet elèctric al carrer de Colom, a l'altura del Carrer Llobregat. Una ambulància es va desplaçar al lloc dels fets i va traslladar a l'afectat, que presentava un fort cop al cap, a l'Hospital Universitari.

Hores després, a les 12.30, un particular va avisar a la Policia Municipal de la caiguda d'una persona que anava en patinet elèctric pel carrer de la Igualtat. L'ambulància del SEM va traslladar al conductor a l'hospital, i és que l'afectat presentava una fractura a un dit de la mà.

Només cinc minuts més tard, la Policia Municipal va ser avisada de que una noia havia caigut del seu patinet elèctric a l'avinguda del Vallès, a l'alçada de l'avinguda de Santa Eulàlia. L'afectada va haver de ser atesa a causa d'una ferida sagnant al cap i posteriorment va ser traslladada en ambulància a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.

L'increment dels accidents en patinet elèctric és un fet a la ciutat de Terrassa, i és una de les preocupacions del consistori en la seva lluita per la convivència a l'espai públic. A finals de gener d'aquest any, el govern municipal de Terrassa va proposar una sèrie de mesures que incloïen la prohibició de circular-hi per les voreres, ser major de 16 anys per a conduir-los i l'ús obligatori de casc. De moment, la proposta, que va rebre el vistiplau de totes les formacions polítiques amb representació al consistori, està pendent de ser aprovada.