Matadepera, entre els 10 municipis amb la renda més alta de Catalunya

Avinyonet del Penedès, amb poc més de 1.600 habitants, encapçala un rànquing amb majoria de pobles i ciutats del Maresme

Els municipis amb la renda més alta de Catalunya.
Els municipis amb la renda més alta de Catalunya. | ND
NacióDigital
02 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:10h
Avinyonet del Penedès s'ha convertit en el municipi amb la renda més alta de Catalunya. Segons les dades l'Agència Tributària, actualitzades aquesta mateixa setmana, aquest petit municipi de l'Alt Penedès -de poc més de 1.600 habitants- se situa en segona posició en el rànquing de tot l'Estat, superat únicament per Pozuelo de Alarcón, a la Comunitat de Madrid.

Un ascens meteòric

La renda bruta mitjana anual dels habitants d'Avinyonet del Penedès s'ha multiplicat per dos en l'últim any i se situa gairebé en els 58.000 euros. El segon municipi català -el quart de tot l'Estat, per darrere de Boadilla del Monte (Madrid)- és un clàssic dels llocs més elevats d'aquesta classificació: Matadepera, al Vallès Occidental. La renda per càpita del poble que descansa als peus de La Mola se situa en 55.579 euros.

Sant Cugat i Sant Just Desvern ocupen les següents posicions a la taula catalana. Pel que fa a la mitjana estatal, ocupen el sisè i el setè lloc respectivament. Dels 20 municipis amb les rendes més altes a Espanya, 12 són catalans, la majoria dels quals de la comarca del Maresme.

Tot seguit, el Top 10 dels pobles i ciutats catalanes amb la renda més alta
 
Arxivat a