Un incendi a Torre-sana posa al descobert una plantació de marihuana

La Policia Municipal també hi va trobar 35 Targetes-T 10

Plantació de marihuana intervinguda al barri de Torre-sana.
Plantació de marihuana intervinguda al barri de Torre-sana. | Policia Municipal
Redacció
01 d'octubre del 2019
Una plantació de marihuana ha quedat al descobert després d'un incendi aquest diumenge a la matinada a Terrassa. En concret, segons la Policia Municipal de la ciutat, una persona va trucar per informar que hi havia dues persones que sostreien benzina de dos vehicles estacionats al carrer de Segòvia, a l’altura del carrer del Camí dels Monjos, al barri de Torre-sana.

Quan van arribar van veure que hi havia un incendi en un habitatge del mateix carrer que havien pogut apagar pel seus propis mitjans els habitants de l'immoble. De tota manera, el SEM va atendre als residents per inhalació de fums.

La descoberta es va fer quan els agents van accedir al domicili per tal de verificar l’extinció de l’incendi. Aleshores van veure que a l’interior hi havia una plantació de marihuana.

Els agents van detenir el titular de l'habitatge i van realitzar la custòdia del domicili fins a l’arribada del secretari judicial. En el registre van comptabilitzar 178 plantes de marihuana, 261 cabdells i 35 targetes T-10, que van ser intervingudes.
 

Targetes T-10 intervingudes. Foto: Policia Municipal