L'exitosa comèdia «Orgasmos» arriba al Centre Cultural de Terrassa

L'espectacle, obra de Dan Israely, és dirigida pel terrassenc Óscar Contreras

LaTorre
01 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:07h

El Centre Cultural de Terrassa acollirà el proper dissabte 5 d'octubre a les 21h la representació de la obra Orgasmos, del productor teatral Dan Israely. La famosa i controvertida comèdia arriba a la ciutat de la mà del terrassenc Óscar Contreras.

L'obra, co-protagonitzada per la també terrassenca Angela Monje i l'actor Roger Pera, presenta una extensa anàlisis de les diferències entre homes i dones i com aquestes afecten en la convivència.

L'espectacle no deixa de ser un autèntic manual d'autoajuda disfressat de comèdia per a afrontar els problemes que pot suposar la vida en parella. Per això, presenta casos i hipotètiques situacions ambientades, passant Adam i Eva i fins a l'actualitat.

Representada exclusivament per un noi i una noia, la comèdia Orgasmos suposa una "intel·ligent comèdia amb un sòlid rerefons psicològic que va més enllà del que pot suggerir el títol", segons el propi Centre Cultural de Terrassa.

Aquest espectacle servirà per a encetar la temporada de monòlegs d'aquesta tardor 2019, que inclourà obres de temàtica variada, com Tinder Sorpresa, d'Andreu Rodríguez o Infarto ¡ No vayas a la luz!, del conegut humorista malagueny Santi Rodriguez.