Terrassa commemora els dos anys de l'1-O amb una concentració al Raval de Montserrat

Serà a partir de les 19.30h després dels Cants per la Llibertat

Acte commemoratiu de l'1-O a Terrassa
Acte commemoratiu de l'1-O a Terrassa | Anna Mira
LaTorre
01 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:11h
Les entitats sobiranistes de Terrassa volen commemorar el segon aniversari del referèndum de l'1 d'octubre del 2017, i ho faran amb una mobilització que es concentrarà a les 19.30h al Raval de Montserrat. Ho faran pels tradicionals Cants per la Llibertat que cada dia des del 14 de novembre de 2017 es reuneixen davant de l'Ajuntament per demostrar el seu rebuig a l'empresonament dels presos i exiliats.

Les entitats sobiranistes impulsen els actes, al marge de les possibles accions que es puguin dur a terme al llarg de la jornada, com ja va passar en el primer aniversari, i una setmana després de les detencions dels membres dels CDR, dos dels quals són veïns de Sabadell.

Precisament, l'operatiu policial de la setmana passada ha fet trontollar els plans dels CDR per aquest dimarts, de manera que s'ha apostat per sumar-se a les mobilitzacions territorials que es puguin dur a terme a Terrassa. S'ha optat, així, per no fer cap tipus d'acció com la de l'any passat, en què membres del col·lectiu local es van sumar al bloqueig del CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogoda.

D'aquesta manera, els CDR de Terrassa, juntament amb Òmnium i la secció local de l'ANC han convocat la ciutadania a les 19.30h al Raval de Montserrat. La convocatòria, sota el lema "1-O, ni oblit ni perdó" vol mostrar el total rebuig als fets de fa dos anys i també condemnar l'empresonament dels detiguts la setmana passada així com del govern català i els Jordis.