cultura

El festival TNT tanca una nova edició amb el 95% d'ocupació

El públic ha assistit massivament a les més de 30 propostes, de les quals 7 han estat espectacles d'estrena absoluta, 2 estrenes internacionals a l'Estat espanyol i 5 coproduccions

per La torre del Palau , 30 de setembre de 2019 a les 09:00 |
Espectacles del TNT 2019. | Cedida
El Festival Terrassa Noves Tendències tanca la seva dotzena edició amb el 95% d'ocupació, el 80% de les funcions amb entrades exhaurides i la consolidació definitiva del sector de les arts en viu al nostre país.

Pep Pla, que finalitza la seva etapa com a director del CAET i del TNT, destaca la labor del festival en la lluita per la inclusió d'artistes del sector de les arts en viu en la programació habitual dels teatres del país.


Per això, assegura Pep Pla, "el TNT ha apostat, des de la seva creació, per la coproducció amb companyies i arristes com els Agrupación Señor Serrano, en Xavier Bobés, l'Agnès Mateus, en David Espinosa, el Conde de Torrefiel, els Atresbandes, en Pere Faura o la Cris Blanco que ja no només exhibeixen les seves produccions en festivals especialitzats sinò que mostren les seves obres arreu del món".

El festival TNT també ha estat, des dels seus inicis, un ferm defensor del planter d'artistes del nostre país i s'ha esforçat perquè els nous artistes del sector de la creació contemporània creixin, s'expandeixin i puguin portar les seves creacions arreu.


Del 26 al 28 de setembre el festival ha omplert fins a 18 espais de la ciutat de Terrassa d'arts escèniques i noves dramatúrgies amb una trentena de propostes, de les quals 7 han estat espectacles d'estrena absoluta, 2 estrenes internacionals a l'Estat espanyol i 5 coproduccions. El TNT 2019 també ha estat l'edició amb més espectacles de carrer i gratuïts que mai.
 

Pep Pla durant el Festival TNT. Foto: Cedida

 

Participació