Aquesta és l'estructura interna de Tot per Terrassa

El partit ha creat un Comitè Executiu i set secretariats

Assemblea oberta de Tot per Terrassa.
Assemblea oberta de Tot per Terrassa. | Cedida / TxT
Redacció
27 de setembre del 2019
El partit de Jordi Ballart, Tot per Terrassa, ha presentat la seva estructura interna d'ara endavant. La formació de nova creació va donar la sorpresa a les eleccions municipals del passat mes de maig imposant-se al govern amb 10 regidors. Ara, quan fa 100 dies que són al capdavant de la ciutat, han presentat de quina manera s'organitzarà el partit.

En concret, ho han fet en una assemblea oberta aquesta setmana. Tot per Terrassa tindrà un Comitè Executiu permanent que serà l'encarregat del dia a dia de la formació política. Els màxims responsables seran el president, Jordi Ballart, la vicepresidenta, Maruja Rambla, el secretari general, Noel Duque, i el tresorer, Xavier Cardona.

A més, aquest Comitè Executiu permanent comptarà amb set secretariats formats per diferents equips de persones que es distribueixen en les àrees de Política Municipal; Política Supramunicipal; Coneixement; Comunicació i Imatge; Territori, Mobilització, Militància i Voluntariat; Actes i Logística; Missatge i Relat.

Tot per Terrassa també ha creat un Comitè Executiu on tindran presència tot un seguit d'especialistes en diferents matèries com Igualtat, Gent Gran, Seguretat Ciutadana, Benestar Animal, Salut, Ciutat Universitària... A més, també hi haurà representació dels set districtes de la ciutat.

A banda, hi haurà dos òrgans que controlaran l'activitat del partit com el Comitè de Garanties Estatutàries i la Comissió de Control Financer.