El musical «Bruna» torna a Ullastrell aquest cap de setmana

L'espectacle per a tota la família es podrà veure diumenge en dues funcions

Redacció
26 de setembre del 2019
El musical Bruna torna aquest cap de setmana a Ullastrell. Després d'haver-se presentat l'abril passat a poble vallesà, on va exhaurir les localitats de les dues funcions, aquest diumenge 29 de setembre la història de l'àvia de la Bruna torna a casa.

L'espectacle familiar es podrà veure en dues funcions, a les 12h i a les 18.30h al Teatre d'Ullastrell. A més a més, i durant la tardor de 2019 comença una petita gira passant per escenaris com la Fira Mediterrània de Manresa i la Mostra de Teatre Català de Madrid, entre d’altres.

Bruna és un musical de creació pròpia que sorgeix de la inquietud dels autors de fer un homenatge als seus avis i àvies. La Bruna, interpretada per Mariona Lleonart, s’encurioseix per la vida de la seva àvia i acaba descobrint una història que la seva família desconeixia.

L’espectacle està ambientat als anys 90 i alhora als anys 30, on es viatja per conèixer la realitat d’aquella època. És una història que tracta temes com els tabús familiars, els jocs, la nostàlgia, la vida i l’amistat sempre des de la visió dels infants.

Ha estat posat en marxa gràcies a la companyia de teatre GATU d’Ullastrell i compta amb 20 actors i actrius a dalt de l’escenari d’entre 7 i 65 anys.