Classificació històrica del CN Terrassa de waterpolo a la Champions

El conjunt de Dídac Cobacho jugarà la fase de grups de la Champions League per primera vegada després de guanyar l’Oradea en el matx de tornada (5-6)

Celebració de l'equip de waterpolo masculí del CN Terrassa.
Celebració de l'equip de waterpolo masculí del CN Terrassa. | Cedida
26 de setembre del 2019
El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha ficat el cap entre els setze millors equips d’Europa per primera vegada a la història. El conjunt de Dídac Cobacho, a més, ho ha fet per la porta gran i ha derrotat a domicili el CSM Digi Oradea (5-6).

Els egarencs es van avançar en el marcador en un primer quart marcat la prudència. Als dos minuts de partit, Bernat Sanahuja ha batut Pijetlovic amb un tir des de l’arc en superioritat numèrica. Els de Dídac Cobacho van conservat l’avantatge fins al final període, en bona part gràcies a Iñaki Aguilar, que va aturar de forma miraculosa un tir a boca de canó del japonès Inaba.