Detenen dues persones a Terrassa per un apunyalament amb arma blanca

La víctima i els dos detinguts convivien al mateix immoble al barri de la Maurina

Redacció
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 20:38h
La Policia Municipal de Terrassa informa que la matinada de dissabte va detenir dues persones per haver atacat amb una arma blanca a una tercera. Segons fonts policials, van rebre una trucada a l'1.50 hores de la matinada que informava que un individu estava estès al terra, amb diverses ferides sagnants, a la calçada del carrer de Felip II, a l’alçada del carrer del Franc Comtat, al barri de la Maurina.

Van acudir al lloc diverses dotacions de la Policia Municipal, així com dues ambulàncies i una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Allà es va comprovar que la víctima tenia ferides a les extremitats superiors i inferiors, i també a la boca. La persona ferida va ser traslladada a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Al costat del ferit, els agents van localitzar l’arma blanca emprada, possiblement, en l’agressió, així com una documentació, que la víctima va identificar com a propietat dels agressors. La víctima també va facilitar les dades dels vehicles en els quals havien fugit els autors dels fets, informació que va servir per localitzar-los posteriorment a l’avinguda de Santa Maria de Mazzarel·lo.

Un dels detinguts presentava un tall sagnant a una orella i va ser evacuat per una unitat policial a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El segon identificat va ser traslladat a Prefectura per formalitzar les corresponents diligències. Segons sembla, la baralla es va iniciar per problemes de convivència entre els tres implicats, que convivien junts al mateix immoble.