GUIA Concentracions arreu del territori contra les detencions de membres dels CDR

La major part de mobilitzacions tindran lloc aquest dilluns al vespre

Unes 300 persones s'han concentrat per protestar contra les detencions
Unes 300 persones s'han concentrat per protestar contra les detencions | Albert Segura
NacióDigital
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:50h
La resposta a les detencions de nou membres dels CDR, acusats de terrorisme, rebel·lió i tinença d'explosius, no s'ha fet esperar: en diverses localitats catalanes s'han convocat mobilitzacions de protesta, la major part d'elles, aquest dilluns al vespre.

Al Vallès, hi ha concentracions convocades a les set del vespre a Sabadell (Plaça del Doctor Robert), Cerdanyola (Francesc Layret) i Mollet (davant de l'Ajuntament), a més de Sant Perpètua de Mogoda (davant de l'Ajuntament, a les vuit). A Sant Fost de Campsentelles s'ha anunciat també una concentració aquest dimarts a les set, davant de l'Ajuntament.

A la Catalunya Central, s'han convocat protestes a Vic (Plaça Major) i Manresa (Plaça Sant Domènec), totes dues a dos quarts de vuit del vespre.

A Girona hi ha prevista una mobilització a la Plaça del Vi, un cop acabi l'acte Girona Vota. A Tortosa, hi ha una concentració anunciada per a tres quarts de nou del vespre, a la plaça Alfons XII.

Ja aquest dilluns al matí, poc després de les detencions, s'han concentrat unes 300 persones a Sabadell, a la plaça Dones del Tèxtil.