Així ha estat la pedalada popular de Terrassa

300 persones van participar a la cita

Pedalada popular de Terrassa.
Pedalada popular de Terrassa. | Aj. Terrassa
Redacció
23 de setembre del 2019
Més de 300 persones han participat a la pedalada popular que s'ha fet aquest diumenge 22 de setembre dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2019, amb sortida i arribada a la plaça Nova.

Els assistents han recorregut en grup els 8 km del circuit urbà, que ha passat per la Rambla d'Ègara, l'avinguda de l'Abat Marcet, la rambla de Francesc Macià, l'avinguda de Jaume I, la carretera de Castellar, l'avinguda de Jacquard, el carrer del Puig Novell i el carrer de Baldrich, per tornar a la plaça Nova, cap a les 12.30 h.

L'itinerari ha estat pensat per a ciclistes de totes les edats i s'ha plantejat com una activitat de marcat caràcter lúdic. Com és tradicional, a les 10.30 h, abans de la sortida, els ciclistes han participat en la "Imatge de la Bicicleta Humana", una acció que ha consistit en la realització d'un circuit gegant amb forma de bicicleta.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier F. Rivero, han assistit a l'acte.
 

Pedalada popular de Terrassa. Foto: Aj. Terrassa