La FAVT exigeix un diàleg conjunt amb l'Ajuntament en matèria de mobilitat

La federació de veïns amenaça en sortir de la Taula de Mobilitat si no se'ls té en compte

Redacció
20 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:07h
La Federació d'Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) exigeix a l'Ajuntament de la ciutat que se'ls tingui en compte a l'hora de decidir canvis substancials en matèria de mobilitat com els que s'han fet aquest mes d'agost al centre de la ciutat.

La FAVT ha fet públic un comunicat on es queixa de la falta de consulta i participació de l'entitat a l'hora d'executar els canvis de sentit al centre de Terrassa. Expliquen que malgrat van participar en el Pla de Mobilitat de la ciutat des del 2014, no se'ls ha informat dels canvis que es farien durant l'estiu.

El Consell Gestor de l'entitat veïnal es reunirà el pròxim dimarts 24 de setembre i debatrà la postura de la Federació davant el que consideren una "inadequada manera de fer de l'Ajuntament" i amenacen en sortir de la Taula de Mobilitat "si l'Ajuntament de Terrassa no obre un diàleg conjunt amb la nostra entitat", especifiquen en el text.

Segons la FAVT la Taula de Mobilitat en l'última reunió celebrada el 2 de maig no va ser informada dels canvis de mobilitat que l'Ajuntament tenia previst desenvolupar en els carrers del centre durant l'estiu i lamenten que no van tenir cap informació prèvia als canvis sinó que se'n van assabentar pels mitjans de comunicació locals.