mobilitat

BiTer i la UPC reivindiquen un carril bici de doble sentit al carrer Colom

Aquest dijous a les 20 hores tornaran a pedalar des de la plaça de les Teixidores

per La torre del Palau, 19 de setembre de 2019 a les 10:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'associació terrassenca BiTer amb el suport de la UPC han organitzat una acció reivindicativa per reclamar un carril bici de doble sentit al carrer Colom. L'acció començarà a les 20 hores a la plaça de les Teixidores.

L'objectiu és fer palesa la necessitat de crear un carril bici en aquest carrer pla de gran longitud que travessa una gran part de la ciutat de Terrassa, assegura l'associació. Cada vegada més estudiants de la UPC es mouen amb bicicleta i per això es considera que cal adequar la zona per poder-se moure amb seguretat.


Per BiTer la construcció d'aquest nou carril bici promouria la mobilitat sostenible; vertebraria els barris de les Escoles, Can Anglada, Can Palet, Guadalorce i el Centre; la seva proximitat a centres educatius podria aconseguir canviar els hàbits de les noves generacions; i connectaria amb altres carrils bici per augmentar la continuïtat dels mateixos.

 

Participació