eleccions espanyoles 10-N

La Cecot lamenta l’anunci d’eleccions espanyoles per al 10-N

La patronal catalana considera que "dilata la situació d’inestabilitat i penalitza l’economia i la ciutadania"

per La torre del Palau, 18 de setembre de 2019 a les 17:00 |
La patronal Cecot considera que les noves eleccions espanyoles tindrà afectacions sobre l’economia, la competitivitat empresarial, el desenvolupament de l’activitat productiva i el benestar col·lectiu. Així ho ha fet públic en un comunicat l'endemà que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, anunciés una nova convocatòria d’eleccions anticipades per al 10 de novembre.

En el text, la patronal catalana expressa que "els empresaris de la Cecot sempre hem manifestat que ens agrada ser consultats en tot allò que té a veure amb el desenvolupament del país. Ara bé, el que no entenem és que ens facin perdre el temps responent dues vegades seguides la mateixa consulta, en un marge de temps tan curt com el que ha transcorregut des de les darreres eleccions".


La patronal doncs, lamenta "profundament" que la ciutadania hàgim de tornar a les urnes i "que els polítics siguin incapaços d’arribar a acords des de la diversitat, que és el que l’empresariat espera de la política".

Segons la Cecot, unes noves eleccions "dilaten la situació d’inestabilitat que estem vivint en els darrers anys i una nova aturada suposarà pèrdua de competitivitat respecte d’altres països i un fre a la capacitat per desplegar i fer avançar polítiques i projectes que impulsin l’activitat econòmica i el benestar social i col·lectiu que necessita el país".

El comunicat conclou amb la reclamació de la patronal als Governs perquè aprovin els pressupostos que permetin fer avançar l’economia productiva.

 

Participació