El Gremi de Rellotgers i Joiers de Terrassa s’adhereix a la Cecot

Els comerços i professionals que integren el Gremi de Rellotgers i Joiers gaudiran dels serveis empresarials que presta la Cecot

Conveni entre la Cecot i el gremi de Joiers de Terrassa.
Conveni entre la Cecot i el gremi de Joiers de Terrassa. | Cedida
Redacció
17 de setembre del 2019
El president i el secretari del Gremi de Rellotgers i Joiers de Terrassa i Demarcació, Esteban Lao i Pedro Berenguer, i el president de la Cecot, Antoni Abad, han signat un conveni de col·laboració que vincula l’adhesió del Gremi a l’organització empresarial Cecot, i on s’hi recull l’oferta de serveis d’una i altra entitat per complementar els respectius portfolis en benefici dels seus agremiats.

La signatura ha tingut lloc a la seu de la Cecot on també hi han assistit el director comercial de la Cecot, Josep Casas i Serafín Garcia, vocal membre de la Junta de Govern del Gremi de Rellotgers i Joiers.

“Aquest acord és possible perquè tant la Cecot com el Gremi de Rellotgers i Joiers coincidim en l’objectiu de promoure i defensar els interessos empresarials”, ha afirmat Abad durant la signatura a la seu de la patronal catalana.

Per la seva part, Lao ha volgut destacar que "pel Gremi, i pel col·lectiu de comerciants, de majoristes, de tallers i de fabricants que representem, és un important pas endavant que ens ajudarà a potenciar la trajectòria històrica que la ciutat de Terrassa té en el sector joier, i a assolir nous reptes cooperatius i associatius amb altres entitats, empreses i administracions".

Arrel del conveni, els agremiats al Gremi de Rellotgers i Joiers mantindran una sèrie d'avantatges com ara l’accés al servei d’assessorament en qualsevol dels prop de 30 àmbits empresarials que disposa actualment la Cecot, els serveis d’informació i de formació transversal.

Les empreses del Gremi podran accedir a la Borsa de Treball, al servei de canal musical per als establiments i al Portal PartnerShop, així com tindran accés a l’ampli ventall d’acords en descomptes que la Cecot té amb grans empreses de prestació de serveis de telecomunicacions, energia elèctrica, carburants, vols, pernoctacions o lloguer de vehicles.
 
Aquest conveni també obre les portes a d'altres col·laboracions entres ambdues entitats en àmbits com la innovació o el thin tank en matèria de comerç urbà que impulsa Cecot Comerç mitjançant plataformes com Retailcat.

La història del Gremi de Rellotgers i Joiers de Terrassa es remunta a principis dels anys 60 amb el desig de tot un grup de professionals de buscar punts de cooperació i unificació de criteris en el sector. Terrassa va tenir una de les primeres cooperatives de joiers de tot el territori nacional, així com un dels primers Gremis de Joiers i de Rellotgers. La seva capacitat, professionalitat i dinamisme, sempre amb recursos propis, han estat sempre un exemple i referent per a la resta de ciutats dins i fora de la província.